Результати новорічного конкурсу Christmas Storytelling 

Компанія “Лінгвіст” та видавництво “National Geographic Learning” провели конкурс “Christmas Storytelling” в період з 09 по 27 грудня 2021 року. 

Цього року у конкурсі взяло участь 546 учнів. Ми надзвичайно вдячні усім учасникам за інтерес та вашу креативність. Сподіваємось, що робота над історією додала кожному учаснику новорічного настрою. Ми провели чудовий час за вашими добрими та цікавими історіями! 

Усі учасники отримають сертифікати, що засвідчують участь в конкурсі. А для викладачів-учасників ми підготували сюрприз: спеціальний вебінар за темою “Creative Writing in English”. 

Час вітати переможців! 

Молодша школа 

Лященко Олексій, 2 клас, школа №89, м. Київ. Вчитель Паранюк Ірина Ігорівна. Конкурсна робота.

Зайцева Софія, 3 клас, школа №6, м. Глухів, Сумська обл., Вчитель Павлова А.А. Конкурсна робота.

Рубцов Влад, 4 клас, ЗОШ №54, м. Маріуполь, Донецька обл., вчитель Криворучко Наталія Володимирівна. Конкурсна робота.

Середня школа 

Докудовський Микола, 5 клас, Language Studio, м. Кременчук, Полтавська обл., вчитель Федорченко Анастасія. Конкурсна робота.

Бездітна Марія, 7 клас, КЗ «ЗШ |-||| ст. №13» ВМР, м. Вінниця, вчитель: Король Тетяна Іванівна. Конкурсна робота.

Озорнова Кіра, 8 клас, Краматорська загальноосвітня школа І-III ступенів № 25 з профільним навчанням, м. Краматорськ, Донецька обл., вчитель Балухта Наталя Олександрівна. Конкурсна робота.

Старша школа

Білякова Юлія,9 клас, Смілянський НВК «ЗОШ 1 ступеня – гімназія імені В. Т. Сенатора», м. Сміла, Черкаська обл., вчитель Дубовенко Ірина Віталіївна. Конкурсна робота.

Жмуров Єгор, 10 клас, школа №48, м. Херсон, вчитель Дашевська Лариса Миколаївна.  Конкурсна робота.

Ху Чень Нуо, 10 клас, : Міжнародний ліцей «Михаїл», Києво-Святошинський район Чайки,  вчитель Борисова Альона Сергіївна. Конкурсна робота.

Учні отримають сертифікати та книжки для читання від видавництва National Geographic Learning. Викладачі учнів-переможців отримають підручник у подарунок. Для викладачів молодшої та середньої групи – це серія Wonderful World, Second edition, а для викладачів старшої групи – Close-up, Second edition для підготовки до іспитів. 

Переглядайте роботи учнів для святкового настрою!