National Geographic Learning Ukraine у 2020

Настав час, коли всі підбивають підсумки за рік. Ми також хочемо підтримати цю чудову традицію.
Пригадаймо, яким був рік разом із National Geographic Learning Ukraine.

Ми започаткували нові напрями роботи, для підтримки тих, хто навчає та навчається онлайн.

Найголовніше, чим хочемо поділитися – це новий розділ «Онлайн навчання», що розміщений на нашому сайті та містить усі наші зусилля по підтримці викладачів протягом року.

Яку підтримку отримають викладачі?

  1. Добірку методичних статей з готовими розробками уроків для навчання онлайн.
  2. Практичні ідеї, як на використовувати матеріали з платформ до підручників на максимум. Що робити, коли не має підручника? Як організувати роботу з аудіо скриптами? Як зробити роботу з аудіо захопливою? Відповіді на ці запитання ви знайдете у наших статтях.
  3. За рік ми провели 11 онлайн демо-уроків, в яких брали участь учні та вчителі зі всієї України! Ми не плануємо зупинятись, тож чекайте на відео уроки і в наступному році. А поки що записи всіх уроків ми зберігаємо на сайті. Яка від них користь? Можна переглядати записи разом з учнями та виконувати всі завдання, адже усі посилання у вигляді QR кодів досі працюють. Альтернативно, викладачі можуть взяти ідеї, які платформи підходять для організації онлайн-навчання, що мотивує!
  4. Для викладачів, які працюють з курсом “Wonderful World” ми створюємо додаткові матеріали. На сайті є форма зворотного зв’язку, що допоможе вам отримати граматичні відео та розробки до уроків.

А ще 2020 рік запам’ятався нам:

  • Рекордними реєстраціями та відвідуванням наших онлайн конференцій у квітні, червні та жовтні! Ми отримали багато позитивних відгуків та вже плануємо, як будемо дивувати вас у новому році!
  • Цікавими роботами учасників наших конкурсів. Є хвилинка? Перегляньте рецепти та відео інструкції з виготовлення листівок. А ще насолодіться цікавими анімованими відео роботами наших студентів про захист авторського права в Україні.
  • Новими знайомствами та вашою активністю! Дякуємо за всі відгуки та коментарі. Ви допомагаєте нам рухатися вперед.

Вітаємо вас із прийдешніми святами! Бажаємо натхнення та приємних вражень у новому 2021 році!