Онлайн платформи для підручників National Geographic Learning. Частина 2

Викладачі, які працюють з підручниками видавництва National Geographic Learning, оцінили зручність онлайн ресурсів. І учні, і вчителі легко та швидко отримують доступ до потрібних аудіо, відео та додаткових завдань.

Ми вже писали про базові ідеї використання цих ресурсів під час онлайн навчання. Для вашої зручності посилання на платформу розміщені в нашому каталозі після опису кожного підручника.

Сьогодні ділимося з вами ще цікавішими та інтерактивнішими ідеями використання ресурсів.

Аудіо

  1. Учні прослуховують аудіозапис самостійно та готують 5 запитань на перевірку змісту для своїх однокласників. Це завдання не потребує багато часу, але допоможе краще зрозуміти зміст прочитаного.
  2. Для наймолодших учнів можна підготувати завдання з малювання – намалювати те, про що говорять у тексті та поділитися малюнками в чаті.
  3. Учні мають переказати зміст аудіо, використовуючи слова, які вивчались в розділі. Перекази учні записують на диктофон та діляться ними з вчителем. На уроці розберіть типові помилки та вдалі приклади висловлювань.

Тексти для читання, аудіо скрипти

  1. Скопіюйте текст, видаліть декілька речень та помістіть їх зверху. Учні пригадують тест та розставляють речення в потрібні місця.
  2. Залишіть лише ключові слова з тексту, покажіть їх учням. Учні в парах готують переказ тексту з використанням всіх ключових слів.
  3. Розішліть текст у Word кожному учню перед уроком. На уроці попросіть опрацювати текст та виділити кольором ключові речення в кожному абзаці. Можна також виділяти різними кольорами а) незнайомі слова; б) приклади нових граматичних конструкцій; в) цікаві факти. 

Додаткові завдання, тести

  1. За допомогою цих документів, можна організовувати парну, та групову роботу. Відправляйте учням лише частину завдань, або частину відповідей. Вони мають працювати разом, щоб виконати завдання повністю. Важливою умовою тут мають бути часові ліміти на виконання завдання.
  2. Перетворіть завдання на інтерактивне. Скопіюйте питання і відповіді в улюблений додаток. Наприклад, kahoot.com або learnigapps.com. Ви також можете залучити учнів до підготовки інтерактивних завдань. 

Граматичні відео та додаткові ресурси до курсу WonderfulWorld

Нагадуємо, що в цьому році ми створили спеціальні відео уроки по граматиці для учнів 1-4 класів, що навчаються за курсом Wonderful World 2nd ed. Якщо ви ще не отримали доступ, зверніться до методиста видавництва та отримайте цінну поміч.

Якщо у вас виникли запитання або труднощі з доступом до платформ підручників National Geographic Learning, звертайтесь до методиста видавництва в Україні, Діани Головань

Тел +38067 4695123
Email diana.golovan@linguist.ua