Онлайн-платформи для підручників National Geographic Learning. Ідеї для використання під час онлайн-навчання.

Онлайн-платформи для підручників National Geographic Learning. Ідеї для використання під час онлайн-навчання.

Для зручності викладачів та учнів видавництво пропонує дуже зручні у використанні онлайн-платформи з необхідними ресурсами. Серед переваг можна підкреслити відсутність довгого процесу реєстрації, а також велику кількість додаткових ресурсів і додатків для більш різноманітної роботи.
До таких підручників відносяться: Our WorldWonderful World 2nd edImpactClose-Up 2nd edPerspectivesOutcomes 2nd edLife 2nd edKeynote21st Century Skills та ін.
Як правило, на платформі ви знайдете аудіо та відео та зможете завантажити списки слів, аудіоскрипти, тести та додаткові матеріали для викладача.
Далі розглянемо особливості використання цих ресурсів на період навчання онлайн.

Аудіо та відео
Нагадайте учням, як зайти на платформу або поділіться посиланням у чаті. Дайте можливість послухати запис або переглянути відео під час самостійної підготовки. На уроці можна обговорити сюжет і перевірити вправи. Так ви уникнете можливих технічних труднощів, а в учнів буде мотивація виконати завдання, адже відео National Geographic або TED Talks – це завжди цікава та актуальна інформація.

Тексти для читання
Для більшості підручників видавництво пропонує тексти з підручників у форматі Word. Ми вважаємо, що це справжній скарб для онлайн-вчителя. Можна підготувати завдання на заповнення пропусків, правильний порядок абзаців, переформулювання виразів, повторення вивченої лексики або граматичних конструкцій. А ще можна розповсюдити окремі частинки тексту різним учням, а потім вони у парах або групах спробують зрозуміти, про що було ціле повідомлення.

Аудіо- та відеоскрипти
Як і тексти, їх можна завантажити та надіслати учням. А що робити з цими записами? По-перше, можна взяти ідеї з попередньої частини. По-друге, учні можуть змінити стиль тексту: з нейтрального на розмовний або діловий і записати свої варіанти аудіо. По-третє, учні можуть опрацювати тексти та виписати 5-7 нових слів та виразів, а наступного уроку поділитися, що нового вони дізнались.

Завдання для додаткової практики
Тут ви, як завжди, зможете зекономити свій час на підготовку додаткових завдань – усе вже готово до кожного розділу. Такі завдання легко завантажити та розіслати учням або показати на екрані під час онлайн-заняття.

Якщо у вас виникли запитання або труднощі з доступом до платформ підручників National Geographic Learning, ви хочете дізнатись більше про підручники National Geographic Learning, звертайтесь до методиста видавництва в Україні, Діани Головань

Тел +38067 4695123
Email diana.golovan@linguist.ua